About

Η Ignite Sport στοχεύει να φέρει εκπαίδευση ποδοσφαίρου παγκόσμιας κλάσης στη νεολαία της Ελλάδας

Επιτυγχανουμε αυτο μεσω:

Συνεργαζόμενοι μόνο με κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο του αθλητισμού

Με την εξασφάλιση επιπέδου οργάνωσης και διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα

Προσλαμβάνοντας κορυφαίους προπονητές για να καθοδηγούν και να εκπαιδεύουν τη νεολαία μας

Γνωρίστε την Ομάδα

Eχουμε συγκεντρωσει εναν ομαδα εμπειρων, παθιασμενων ατομων με τις καταλληλες προσοντα για να ηγηθουν της Ignite Sport

Δημητρης Δουζενης

Ceo

Ο Δημήτρης είναι ευρέως γνωστός για τον πάθος, την ένταση και το δημιουργικό όραμά του που φέρνει στα έργα του. Επαγγελματικά, ως επιτυχημένος επιχειρηματίας επί δύο δεκαετίες, έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη πολλών επιχειρήσεων και έχει δημιουργήσει σχέσεις που έχουν ανθίσει σε επιτυχία για πολλές επιχειρηματικές προσπάθειες.

Τζεσικα Δουζενη

Chief Marketing Officer

Η Τζέσικα είναι μια πολύγλωσση επιχειρηματίας και δημιουργική διευθύντρια που έχει συνεργαστεί με παγκόσμια brands, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ΜΚΟ, φιλανθρωπικούς οργανισμούς και άτομα, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις ιδέες, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες τους και τη συνολική αξία και δραστηριότητα τους στην αγορά.

Αρης Σαβουρδος

head of football
Πρόσφατα, ο Άρης ανέλαβε τα καθήκοντα του νέου προπονητή της Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑΣ FC και φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία, επαγγελματισμό και πάθος από πάνω από 2 δεκαετίες προπονητικής καριέρας. Ο Άρης διαθέτει πιστοποίηση UEFA B1.Μαικελ Κασαλε

CFO

Ο Μαϊκελ είναι πιστοποιημένος Λογιστής (CPA) στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ζώντας στην Ιταλία. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας ως Οικονομικός Διευθυντής (CFO) για εταιρείες σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης προϋπολογισμών άνω των $30 εκατομμυρίων. Αυτή είναι η πρώτη του εμπειρία στον κόσμο του αθλητισμού και της ανάπτυξης της νεολαίας, που γίνεται γρήγορα η πάθος του.

We are, First and Foremost, an Educational Organization

Our vision

At Ignite Sport, our vision is rooted in our identity as a foremost educational institution. We are dedicated to fostering an environment where education transcends economic barriers, ensuring accessibility for all while honoring the rich culture, beauty, and humanity of Greece and Greeks.

Our core belief is centered on the holistic development of our youth, extending beyond the realm of physical and technical prowess. We are committed to nurturing their emotional and psychological well-being, igniting a sense of purpose and instilling values of duty and responsibility towards our community.

Through this comprehensive approach, we aspire to empower the next generation with the knowledge, character, and compassion necessary to make a lasting, positive impact on both their lives and the world around them.

Εχουμε Συνεργαστεί Με

Contact Us

Θα χαρούμε να ακούσουμε από εσάς! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση που μπορεί να έχετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φόρμα για τυχόν δημοσιογραφικές ερωτήσεις.

Headquarters

Vancouver, Canada 

greece offices

Athens 

Paralio Astros, Kynourias

Connect
please enter number, no spaces or hyphens

Ενημερωση Σχετικα με το Καλοκαιρινο Σχολειο Buffon!

Έχουμε μερικά συναρπαστικά νέα να μοιραστούμε. Μετακομίζουμε σε νέα ημερομηνία και τοποθεσία! Λόγω απρόβλεπτων θεμάτων με το γήπεδο, είμαστε αποφασισμένοι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, και αυτό σημαίνει να βρούμε ένα νέο σημείο για να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις.

Μείνετε συντονισμένοι για τη μεγάλη αποκάλυψη της νέας ημερομηνίας και τοποθεσίας μας. Μην χάσετε αυτήν την υπέροχη ευκαιρία για διασκέδαση και ανάπτυξη. Γίνετε μέλος του newsletter μας για να είστε οι πρώτοι που θα μάθετε τα νέα!